Vi söker fler medarbetare!

På GreenExergy har vi en stark tro på våra medarbetare. Medarbetarna tar med sig unika idéer till jobbet varje dag. Vi vet att det är många intressanta anläggnings-projekt och uppdrag på gång både i Skellefteå men även i övriga delar i Väster- och Norrbotten. Vi behöver därför stärka vårt team med fler engagerade och erfarna medarbetare, är Du en av dem?

Vi söker dig som jobbat några år som Projektledare eller konstruktör inom industriella anläggningsprojekt. Vi har sett behov av flera olika typer av teknikinriktningar i våra uppdrag såsom process, energi samt mekanik och media. Många av våra uppdrag har även behov av CE-märkning och riskanalyser. Har du erfarenhet att jobba med riskanalyser/CE-märkning eller är nyfiken att vilja lära dig mer kring detta område så väntar många intressanta uppdrag.

 

Att arbeta hos GreenExergy innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Här har du en nära dialog med din chef och kollegor samt korta beslutsvägar. Om du brinner för teknik och vågar tänka innovativt erbjuder vi spännande projekt och uppdrag. Vill du bli en av oss och vara med och utveckla GreenExergy?

Skicka in ditt CV till maria.nilsson@greenexergy.com

LinkedIn
Facebook
Twitter
Google+
E-POST