Vi söker Konstruktörer mek och piping

På GreenExergy har vi en stark tro på våra medarbetare. Medarbetarna tar med sig unika idéer till jobbet varje dag. Vi vet att det är många intressanta anläggnings-projekt och uppdrag på gång både i Skellefteå men även i övriga delar i Väster- och Norrbotten. Vi behöver därför stärka vårt team med fler engagerade och erfarna medarbetare, är Du en av dem? 

Vi söker dig som jobbat några år som Konstruktör inom mekanik- eller rörkonstruktion. Som person är du utåtriktad och besitter hög social kompetens. Detta för att du kommer arbeta som konsult direkt mot olika kunder. Vidare är det viktigt att du ansvarstagande för de projekt du deltar i och att du alltid levererar bästa möjliga service och kvalitet till kund. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Ditt arbete bedrivs till stor del i våra egna lokaler, men innebär även resor och arbete på plats hos våra kunder under kortare perioder. 

Att arbeta hos GreenExergy innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Här har du en nära dialog med både din chef och kollegor samt korta beslutsvägar. Om du brinner för teknik och vågar tänka innovativt erbjuder vi spännande projekt och uppdrag. Vill du bli en av oss och vara med och utveckla GreenExergy?

Sista ansökningsdatum: 10:e augusti

Skicka in ditt CV till maria.nilsson@greenexergy.com

LinkedIn
Facebook
Twitter
Google+
E-POST