CE-Konsult med erfarenhet inom arbetsmiljöarbete och riskanalys

Vi söker dig med teknisk bakgrund. Du som tidigare arbetat inom ett yrke med teknisk karaktär eller har teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industriverksamhet och/eller CE-märkning, men det är inget krav. Kunskaper inom el/automation är meriterande. Som CE-Konsult kommer du att arbeta med samordning av CE-märkning i projekt ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: Tillämpa och tolka EU-direktiv, nationella föreskrifter samt standarder, dokumentationsantering, granskning av manualer, framtagande av teknisk dokumentation, genomföra riskbedömningar, riskhanteringar och rådgivning till våra kunder.

Arbetsuppgifterna kräver resor då delar av arbetet kommer att ske ute hos våra kunder. Vi förutsätter att du gillar att ta stort eget ansvar, självständigt driva uppdrag och själv ansvara för resultatet direkt mot dina kunder. Du är också van att arbeta i grupp, har god datorvana och bra förståelse för processer, maskiner och utrustningar. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Som medarbetare på GreenExergy får du en nära dialog med både chef och kollegor i en verksamhet som kännetecknas av korta beslutsvägar. Om du brinner för teknik och vågar tänka innovativt så erbjuder vi spännande projekt och uppdrag. Vill du bli en del av GreenExergy?

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är den 30 april.

Frågor om tjänsten besvaras av Anders Bystedt, VD på tel 073-025 05 23 eller epost anders.bystedt@greenexergy.com

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+
Dela på email
E-POST