gex-ingenjor-risk-CE

GreenExergy söker ingenjör med fokus på riskanalyser/CE

Vi söker dig som arbetat några år som ingenjör med framförallt riskanalyser/CE-märkning. I din roll så förväntas du vara en drivande och ansvarstagande person. Du har ett stort tekniskt intresse och vill vara sakkunnig och en viktig kugge för våra kunder.

Vem är du?

Du trivs med variation och att fördjupa dig i dina arbetsuppgifter. Du är också bekväm med att befinna dig i många olika sammanhang där du bidrar med viktig kunskap. Du är målmedveten och en god lagspelare som med stor social kompetens alltid strävar efter att leverera enligt överenskomna tidsplaner. Dessutom är du lösningsorienterad och tar gärna hjälp av kollegor om du stöter på problem.

Om GreenExergy

På GreenExergy fokuserar vi på utveckling och stöd inom MEK/MEDIA, Process/Energi, Projektledning och CE och vi har en stark tro på våra medarbetare. Vi ser en tydlig trend med många intressanta projekt och uppdrag i regionen vilket betyder att vi har ett stort behov av din kompetens.  Att arbeta hos GreenExergy innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär och bedrivs till stor del i våra egna lokaler. Även resor och arbete på plats hos våra kunder förekommer under kortare perioder.

Hos oss får du en nära dialog med både chef och kollegor i en verksamhet som kännetecknas av korta beslutsvägar. Om du brinner för teknik och vågar tänka innovativt så erbjuder vi spännande projekt och uppdrag. Vill du bli en del av GreenExergy?

Frågor
Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Christer Larsson på e-post: christer.larsson@greenexergy.com eller tel 076 – 118 96 46.
Anders Bystedt på e-post: anders.bystedt@greenexergy.com eller tel 073 – 025 05 23.

Ansökan
Skicka din ansökan till: Anders Bystedt, Kyrkgränd 1, 931 34 Skellefteå eller
anders.bystedt@greenexergy.com

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anställningsort:
Skellefteå

Sista ansökningsdag
2019-09-16

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+
Dela på email
E-POST