Mek / mediakonstruktör

GreenExergy erbjuder tjänster inom mek/mediakonstruktion, energi, projektledning och CE/Risk.

GreenExergy erbjuder tjänster inom mek/mediakonstruktion, energi, projektledning och CE/Risk. Företaget har funnits sedan 2009. Vi är idag indelade i tre team med tidigare nämnda tjänsteområden i fokus. Vi är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra tjänster ökar. För att kunna möta våra kunders behov så söker vi nu efter en konstruktör till mek/mediakonstruktion.

Vem är du?
Har du ett intresse av mekanik- eller mediakonstruktion? Vill du verka aktivt för att alltid leverera bästa möjliga service och kvalitet till kund? Har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp? Om detta stämmer och du vill jobba på ett företag som erbjuder flexibilitet och stor frihet med eget ansvar vill vi att du söker dig till oss!

Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet från området du är utbildad inom och att du är förtrogen med att jobba utredande utifrån gällande föreskrifter och standarder. Meriterande är erfarenhet inom konsulterande verksamhet, mediakonstruktion och arbete med processindustri.

Vid denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Möjlighet till att skapa olika tjänsteinriktningar finns då efterfrågan och behoven hos kunderna varierar och projekten vi jobbar i behöver olika spetskompetenser. Därför ser vi styrkan i att bygga vårt nya och större team med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi spännande, varierande arbetsuppgifter i en mindre, flexibel och tillväxtinriktad organisation. Vi har korta beslutsvägar med stor möjlighet för dig som medarbetare att kunna påverka i verksamheten. Vi erbjuder även det lilla företagets familjära stämning med stor framtidstro, vi är modiga inför förändringar och skapar tillsammans ett bra arbetsklimat där alla ska känna sig delaktiga, trivas och kunna utvecklas. Självklart får du det stöd och de verktyg du behöver för att klara din roll på bästa sätt.

Samtliga tjänster är tillsvidareanställningar på 100%, placeringsort Skellefteå.
Resor i tjänsten kan förekomma. Körkortskrav B.

Kontakt och ansökan
Om du tycker detta låter intressant och vill veta mer om tjänsten, kontakta konstruktionsledare Jerker Johansson tel 0910-21 69 03 eller VD Anders Bystedt tel 0910-21 69 01

Välkommen med din ansökan till jerker.johansson@greenexergy.com senast den 14:e april 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanbeder oss kontakt från rekryterings-, bemanningsföretag och annonssäljare då vi sköter rekryteringen själva.

Dela inlägg