Vi söker Projektledare

På GreenExergy har vi en stark tro på våra medarbetare. Medarbetarna tar med sig unika idéer till jobbet varje dag. Vi vet att det är många intressanta anläggnings-projekt och uppdrag på gång både i Skellefteå men även i övriga delar i Väster- och Norrbotten. Vi behöver därför stärka vårt team med fler engagerade och erfarna medarbetare, är Du en av dem?

Vi söker dig som jobbat några år som Projektledare inom industriella anläggningsprojekt. Vi har sett behov av flera olika typer av teknikinriktningar i våra projektledaruppdrag (Process/Energi, Mek/Media, Vattenkraft, Elkraft, Bygg/Mark etc). I rollen som projektledare ansvarar du för lönsamhet och leverans av projekt mot kund vare sig det gäller en mindre förstudie, ett förprojekt eller ett fullt projektgenomförande.

Du har driv, initiativförmåga och visar engagemang – att motivera, entusiasmera och leda människor är helt naturligt för dig idag. Du har ett positivt förhållningssätt och arbetar på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Ditt arbete bedrivs till stor del i våra egna lokaler, men innebär även resor och arbete på plats hos våra kunder under kortare perioder.

Att arbeta hos GreenExergy innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Här har du en nära dialog med din chef och kollegor samt korta beslutsvägar. Om du brinner för teknik och vågar tänka innovativt erbjuder vi spännande projekt och uppdrag. Vill du bli en av oss och vara med och utveckla GreenExergy?

För mer information kontakta Maria Nilsson på

maria.nilsson@greenexergy.com

+46 70 691 56 16

Dela inlägg