GreenExergy söker erfaren Processingenjör

Vi söker dig som jobbat några år som Processingenjör inom process eller energi och är utbildad civilingenjör.

Vem är du?

Vi ser en person som är utåtriktad och besitter hög social kompetens, vilket är viktigt när du delvis kommer att arbeta konsulterande direkt mot kund. Det är viktigt att du är ansvarstagande för de projekt du deltar i och att du alltid levererar bästa möjliga service och kvalitet till kund, samtidigt som att det är viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet bedrivs till stor del i våra egna lokaler men innebär även resor och arbete på plats hos våra kunder under kortare perioder.

Om GreenExergy

På GreenExergy fokuserar vi på utveckling och stöd inom MEK/MEDIA, Process/Energi, Projektledning och CE och vi har en stark tro på våra medarbetare. Vi ser en tydlig trend med många intressanta projekt och uppdrag i regionen vilket betyder att vi har ett stort behov av din kompetens.  Att arbeta hos GreenExergy innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär och bedrivs till stor del i våra egna lokaler. Även resor och arbete på plats hos våra kunder förekommer under kortare perioder.

Hos oss får du en nära dialog med både chef och kollegor i en verksamhet som kännetecknas av korta beslutsvägar. Om du brinner för teknik och vågar tänka innovativt så erbjuder vi spännande projekt och uppdrag. Vill du bli en del av GreenExergy?

Frågor
Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Christer Larsson på e-post: christer.larsson@greenexergy.com eller tel 076 – 118 96 46.
Anders Bystedt på e-post: anders.bystedt@greenexergy.com eller tel 073 – 025 05 23.

Ansökan
Skicka din ansökan till: Anders Bystedt, Kyrkgränd 1, 931 34 Skellefteå eller
anders.bystedt@greenexergy.com

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anställningsort
Skellefteå

Sista ansökningsdag
2019-12-31

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+
Dela på email
E-POST